Akik információra vágynak, és többet szeretnének tudni egy városról, azok számára kiváló választás az ún. városnéző utak. Nagyon sokan keresik ezeket, az utazási lehetőségeket, melyek általában 4 nap 3 éjszakásak idegenvezetővel. A helyszínre repülővel szállítják az utasokat. Igaz vannak olyanok is, akik maguktól elindulnak és csak tanácsért térnek be az utazási irodába.

Az ilyen szervezett utak nagyon fárasztóak, viszont minden meg lehet nézni, ami számít a kiszemelt városban. Általában első nap van egy kötelező városnézés idegenvezetővel, majd ezután lehet fakultatívan elmenni egy-egy helyre. Aki adott programot ki akarja hagyni, csak jeleznie kell ezt az idegenvezetőnek.

A felkapott városok között van London, Róma, Amszterdam, Párizs, továbbá Madrid és Barcelona.

Olcsónak nem nevezhetőek a városnéző utak, a megadott ár nem tartalmazza a repülőtéri illetéket, illetve a fakultatív programok díját. A szállás általában 3-4 csillagos szállodákban van.

Az év bármelyik szakaszában tehetünk ilyen utazást, így aki kíváncsi a lehetőségekre térjen be a Neckermann Partner Utazási Irodába Hódmezővásárhelyen, a Szegfű utca 4-6. szám alá hétköznapokon 9 és 17 óra között. Telefonon is lehet érdeklődni a 62/420-428-as számon.

Török Anita