Az egyébként sem túl bő keretből súlyos sérülés miatt hiányzott Wöller Krisztina, és a mérkőzés előtt derült ki, hogy csapatkapitány Olasz Andrea betegség miatt nem tud elutazni a csapattal. Így mindössze 2 cserejátékossal indultak neki a vásárhelyi lányok a mérkőzésnek. A meccs minden várakozást felülmúlta.

Az V. Főnix Kupán bronzérmet szerző KSZSE ellen végig vezetve, nagyon jó játékkal sikerült megszerezni mindkét pontot. A győztes gólt Vass Nelli utolsó pillanatban szerezte büntetőből. A csapatból minden játékos tudása maximumát nyújtotta, kapusaik extázisban védték végig a mérkőzést (Molnár 38%, Balogh 33%). Második mérkőzésre, Kistelekre a csapat az időjárási viszontagságok miatt nem utazott el.

A korosztályos versenybe tét és elvárás nélkül nevezett be a Sipter Lajosné által edzett csapat, melyben négy 1995-ös születésű játékos mellett több ’97-es és ’98-as lány is szerepelt. Ezzel a győzelemmel a lányok a Kistelek mögött második helyen jutottak be a korosztály Régiós Döntőjébe, melyen február 12.-én Bács-Kiskun, Tolna és Csongrád Megye Legjobb 6 csapata küzd meg az Országos elődöntőbe jutást jelentő két helyért.