A doktornő életéről és szakmai szeretetről kérdeztük, s elmondta, édesapja molnárként dolgozott, míg édesanyja a három lánnyal egyetemben otthon vezette a háztartást és nevelte a három leányt. Már nyolcadikos korában elhatározta, hogy gyermekorvos lesz és ezt az elhatározást a gimnáziumi évek után a Szegedi Orvostudományi Egyetemre történő jelentkezés meg is valósította. Ezután még négy év szakosítás után Dombóváron, a gyermekosztályon kezdett praktizálni. Dr. Streitman Károly volt a főnöke, majd öt évet dolgozott a Hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház-Rendelőintézetben, ahol a Dombóvárról ismert főorvos által irányított gyermekosztályon. Jelenleg az ifjúsági –egészségügyi szolgálat orvosa, létrehozták a Hód-Mezői Tinivilág Alapítványt.

Férje Erdélyből, Marosvásárhelyről származik, fogorvosként dolgozott 19 évig Hódmezővásárhelyen. Művész ember volt, akinek rajzai és festményei Erdélyről szóltak, számos kiállításon mutatta meg tehetségét. Zsolt nevű gyermekük jelenleg szigorló orvosként dolgozik Pécsett, kedvenc sportja a fal- és sziklamászás. Természetgyógyászattal 2008 óta foglakozik,  ezen belől is fül akupunktúrával. „Vallom és hiszem, hogy a testi tünetekért és a betegségekért a kibillent lelki egyensúly a felelős. Ha feltárjuk a betegség kialakulásában szerepet játszó lelki okokat, azokat kezelve eljutunk a gyógyuláshoz”.

Számos európai városban tartott előadást az iskolaorvosi tapasztalatokról, ahol beszámolhatott a diákok egészségügyi és mentális helyzetéről.

Számos telefon és sms bizonyította, hogy a kollegák és az orvostársadalom tiszteleg szakmai és emberi hitvallása előtt.