A Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület több, mint 30 éve várja a sportolni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt. Az utóbbi években utánpótlás versenyzői csoport működtetése is elindult, és kimagasló eredményekkel büszkélkedhetnek sportolóink.

A nagyon erős bázis létrejöttét az is igazolja, hogy a tavalyi esztendőben, 137, országos és nemzetközi versenyeken megszerzett éremmel lett gazdagabb a nagy szaktudással és Koreában megszerzett tapasztalattal rendelkező Máté testvérek kezei alatt nevelkedett csapat.
A mesterek, a szülők és nem utolsó sorban, városunk, Hódmezővásárhely dicsőségére.

A mintegy 120 fős egyesület elmúlt évi sikerei, úgy tűnik az idei évben is folytatódnak. A gyermekek felkészültsége, méltó eredmények elérésére ad reményt.

A két Máté fiú, Gergő és Zsolt vezette versenyzői csapat 6-14 éves korosztálya vesz részt Európa legnagyobb gyermek bajnokságán Németországban. A 2012. február 4-5-én megrendezésre kerülő versenyt kőkemény felkészülési időszak előzte meg. A 14 gyermek, mind erőnlétileg, mind technikailag felkészülve, remek formában mérheti össze tudását az európai utánpótlás korosztály versenyzőivel szemben.  Az idei sindelfingeni verseny egyben kvalifikáció az I. Gyermek Taekwondo Világbajnokságra, amely a következő fontos kitűzött cél lehet a kis taekwondosok életében.

A versenyzők és a mesterek egyesült erővel, bizakodva, harcra készen várják a hétvégi viadalt!

Forrás: Máté Taekwondo