A díjakat Almási István alpolgármester, dr. nagy Imre, a Tornyai János Múzeum igazgatója, valamint Zoltay Attila művésztanár adták át.

Általános iskola alsó tagozatosok kategóriája

I. helyezést értek el Lajkó Gerda, Torma Bianka és Tóth Alexandra, a Szent István Általános Iskola és Óvoda 4.A osztályos tanulói. Felkészítő tanáruk: Markó Andrea Mária.

II. helyezést ért el Lázár Lajos Martin, az Aranyossy Ágoston Óvoda és Általános Iskola 3.osztályos tanulója. Felkészítő tanára: Braun Katalin és Tállai Tiborné.

III. helyezést ért el Ágoston Csinszka Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Óvoda 2.A osztályos tanulója. Felkészítő tanára: Rostás Istvánné.

Általános iskola felső tagozatosok kategóriája

I. helyezést ért el Bálint Alexandra, a Németh László Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda  6.B osztályos tanulója. Felkészítő tanára: Lévai Anikó.

II. helyezést ért el Gábor István, az Aranyossy Ágoston Óvoda és Általános  Iskola 6.osztályos tanulója. Felkészítő tanára: Braun Katalin és Tállai Tiborné.

III. helyezést ért el Marton Endre, Szent István Általános Iskola és Óvoda 6.B osztályos tanulója. Felkészítő tanára: Szűcsné Bátori Klára.

Középiskolások kategóriája

I. helyezést ért el Kirilla Fruzsina, a Németh László Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda  11.C osztályos tanulója. Felkészítő tanára: Lévai Anikó.

II. helyezést ért el Taró Beatrix, a HISZK Kalmár Zsigmond Tagintézmény 11.osztályos tanulója. Felkészítő tanára: Bozsér Zsolt.

III. helyezést ért el Fülöp-Nagy Nóra, a Németh László Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda  11.C osztályos tanulója. Felkészítő tanára: Lévai Anikó.

Arnay