Herczeg Sándor a promenád.hu és a Rádió 7 marketing vezetője bevezetőjében értékelte a nagy sikerű közös játékot, mely még több résztvevőt vonzott mint az előző hasonló, majd megköszönte a támogatók segítségét és gratulált a szerencséseknek.

Barna Orsolya a Tappancs tulajdonosa örömét fejezte ki, hogy részt vehettek a játékban, azt igen sikeresnek ítélte. Számtalan vevőjük fejezte ki véleményét, nagyon sokan feltöltötték kedvencük fotóját, vagy szavaztak a sok-sok jószágra. Volt kedvencük is, a közös, udvari cica mely az üzletnek is gyakori vendége, melynek nevet is adtak. A szavazók között kisorsolásra került heti 10 ezer forintos utalványuk mellett a fődíjat is az üzlet adta, mely a kedvencnek szóló ajándékon túl egy modern kapszulás kávéfőzőt is tartalmazott a gazdinak.

Dr. Kovács István szintén nagy örömmel támogatta a játékot, értékelte annak sokszínűségét, különösen a kreatív fotókat, mint például a kályhában ülő cicát. Hozzátette, a jövőben is partner hasonló játékokhoz. A szavazók heti ajándékain kívül, a második és harmadik helyezett nyereményét is ő ajánlotta fel, mely bármikor, akár részletekben is beváltható a „Kovidoki” rendelőben állategészségügyi szolgáltatásokra, gyógykezelésre, védőoltásra, ivartalanításra.

A nyertesek sem jöttek üres kézzel ugyanis ketten is elhozták kedvencüket, ki kézben ki pórázon. A harmadik helyezett Tatár Adrienn yorkie-ja, Dolly, türelmesen és csinosan, kézben ülve pislogta végig a ceremóniát. A második helyezett, a két és fél éves bull mastiff – Ármina, gazdija, Fenesi Ildikó nagyon örült a helyezésnek, elmondta már régebben is részt vett a játékban, akkor még másik ebbel. Hozzátette, Ármina más címmel is büszkélkedhet, ő lett Tarján szépe is.

A fődíj nyertese Mészáros Andor, egy tótkomlósi fiatalember, elmondta, nagyon boldogok, hiszen kis lemaradással indultak a játékban, de sikerét annak tudja be, hogy bár keverék a kutyusuk, de talán nem mindennapi az, hogy egy kutya, aki egyébként a Zeusz nevet kapta a keresztségben, dinnyét eszik és ez a szavazóknak is megtetszhetett.

Szombat Mihály