Hozzávalók:

  • 1 dl étolaj
  • 3 nagy fej vöröshagyma
  • 60 dkg sertéscomb
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 dl ketchup
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 kávéskanál pirospaprika
  • bors
  • ételízesítő
  • erőspaprika
  • 20 dkg zöldbab
  • 10 dkg zöldborsó

Elkészítés:

Forró olajban megdinszteljük a cikkekre vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst, valamint ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt, fokhagymát, pirospaprikát, ketcupot, mustárt és erőspaprikát. Összekeverjük, és 30 percig főzzük. Amikor a hús majdnem megfőtt, hozzáadjuk a zöldborsót és a zöldbabot, ezt még együtt főzzük kb. 15-20 percig.

Forrás: www.mindmegette.hu