„Azt tedd mással, amit szeretnél, hogy veled is megtegyenek” – ez Sándorné Lajkó Gabriella legfontosabb tanácsa, amelyet, ha megfogadunk, akkor biztosan boldogok leszünk 2012-ben. Az asztrológiai és spirituális tanácsadó hozzátette, nem szabad kishitűnek lennünk, ne féljünk és legyünk magabiztosak a sikerességünk érdekében.

Az, hogy milyen évünk lesz, teljesen egyéni. Minden rosszban van valami jó, tartja a mondás, nekünk pedig az a feladatunk, hogy ezt a jót megtaláljuk! A tanácsadó szerint optimistának kell lennünk. A betegségek 80 %-a lelki eredetű, így nagyon fontos az, hogy milyen a hangulatunk. Sok energiát pazarolunk el arra, hogy feleslegesen idegeskedünk, aggódunk, féltékenykedünk. Sokkal fontosabb lenne az, ha hálásak lennénk. Legyünk bátran minden nap hálásak valamiért!

A 2012-es évben a világ rezgésszáma megnövekszik, mindez azt jelenti, hogy úgy érezzük minden egy villantás alatt történik. Gabriella elmondta, sok olyan törvény fog születni idén, amely a korábbi igazságtalanságokat megszűnteti. A leírt szerződések, ígéretek, pedig nem csak papírra vetett betűk lesznek, hanem valóban be is fogják tartani őket. Magyarországon a tavasz majd kedvező lehetőségeket hozhat mindenki számára.

Kodácz Csengele