A Rádió 7 csapatát egész nap igazi terülj, terülj asztalka várta a szerkesztőségben ínycsiklandozó ételekkel és finom italokkal. De a meglepetésekből a hallgatók sem maradtak ki, éjfélig egymást követték a nyerési lehetőségek.

Már a reggel kissé más volt, mint máskor. Kunos Feri mellett Antal Sándor is hallatta hangját. Arra keresték a választ ki, milyen koktélokat fogyasztana a legszívesebben. A hozzászólók közül ketten vihették el a Hódtói Húsbolt 5.000 Ft értékű ajándékutalványát.

Szombati nap lévén a Családi Magazin sem maradhatott el. Ám a hagyományoktól eltérően e műsorban is ketten szólaltak meg: Kodácz Csengele és Arany-Tóth Attila. Kibeszélték a szilveszteri ételeket, jó pár ötlet is elhangzott, mi kerüljön az ünnepi asztalra. A Móritz Optika ajándékával, 2 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalványával gazdagodott két hallgató.

Balázs Sándor bádogos támogatásával délután 1 és 2 óra között a Rádió 7 dolgozói kívántak mindenkinek Boldog Új Évet kedvenc zenéjükkel.

Délután 2 órától este 8-ig lehetett dalt kérni a Szilveszteri Kívánságműsorban, mely első két órájában Nagy Ágnes és Kunos Ferenc és Kovács Péter várta a dalkérőket. Persze a szilveszter szelleme beosont, az első órában felidézték 2011 legemlékezetesebb pillanatait és az aktuális játék keretében kiosztottak 2 db ajándékcsomagot az Apátfalvi Takarékszövetkezet jóvoltából. Délután 3 és 4 óra között Nagy Ági és Kunos Feri sorra vette az aktuális babonákat, hiedelmeket, valamint 2 hallgató heti ebédjét is biztosíthatta, ha hozzászólt a műsorhoz, hiszen megnyerhették a Jó Étvágyat 333 Kft 4.000 Ft értékű heti menüjegyét.

16 órától Kodácz Csengele és Dudás Róbert várta a hallgatókat a Budapest Bank támogatásával. Feltérképezték, ki milyen újévi fogadalmat tesz, és persze nyerni is lehetett, ebben az órában is 2 db ajándékcsomagot. Őket követte Égető Gyula és Herczeg Sándor, akik felidézték 2011 legviccesebb közlekedési eseményeit. Azok között, akik a saját élményüket megosztották velük és a többi Rádió 7 hallgatóval, ketten nyerhették meg a Rónasági Gasztro Sütőipari Kft. 4.000 Ft értékű vásárlási utalványát.

A mikrofonokat délután 6 órakor Szombat Mihály és Jaszenovics Géza ragadta magához, akik arra voltak kíváncsiak ki milyen játékokkal, szórakozási lehetőséggel tölti az óév utolsó napját. Ezt az órát a Golden Meat Húsbolt támogatta 2 db, egyenként 4.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal, melyek az óra végén gazdára is találtak.

19 órától egy órát tölthettek a hallgatók Molnár Attilával és Török Anitával. Aki megírta, kit látna vendégül ezen az éjszakán azok közül, ketten megnyerték a Napsugár Haj- és Körömstúdió, 4.000 Ft értékű ajándékutalványát.

Este 8 órakor kezdődött a Rádió 7 szilveszteri műsora Égető Gyulával és Kodácz Csengelével. A játék ebben az órában sem hiányozhatott, a nyeremény 2 db ajándékcsomag volt. Ebben a 60 percben azt térképezték fel, ki hol tölti a szilvesztert az Apátfalvi Takarékszövetkezet támogatásával.

21 és 22 óra között izgalmas nyerési lehetőséggel várta a hallgatókat Kokovai Péter és Szombat Mihány, ekkor volt a szilveszteri fekete-fehér, igen-nem játék. Nem babra ment a játék, hanem a Hód-Welding Kft. 2 db 4.000 Ft-os ajándékutalványáért.

2011 utolsó 2 óráját Molnár Attilával és Török Anitával tölthették. Akár az esti világításról is gondoskodhatott az, aki megírta hogyan készül az éjfélre, hiszen a Varga és Társa Kft. jóvoltából, 2 db asztali lámpa volt a nyeremény. Az utolsó órában pedig a Rónasági Gasztro Sütőipari Kft. két 4.000 forintos vásárlási utalványát vitte el 1-1 mázlista, akik megírták mit tesznek 2012 első óráiban.

Természetesen Hód-Mix Pista, a Rádió 7 és a Hódmezőgazda Zrt. közös, több mint 100 kilós szerencse malaca is új helyre költözhet.

A Himnuszt követően 2012 első perceiben Égető Gyula, a Rádió 7 cég- és szerkesztőség vezetője mondta el ünnepi köszöntőjét.

Török Anita