Kedves Hallgató!

 

Az év utolsó napja sokszor arra indítja az embereket, hogy értékeljék át az eddigi életüket. Bár sokszor látjuk ilyenkor hiányosságainkat igazi változáshoz, még sincs bátorságunk. Szűk pályán futunk, jobb és bal oldalt magas korláttal, onnan kitörni lehetetlennek tűnik. Ilyen az élet, ha Isten nélkül próbálunk meg élni ezen a bolygón.

Mivel csak a saját erőnkkel és eszünkkel számolunk elég korlátozott a dolog, így nagy változásokat nem merünk indítani. Ha valaki azonban tudja, hogy egy szerető Isten vigyáz rá, teljesen más a helyzet. Figyel rá minden nap, tőle kér tanácsot, elfogadja intését és élvezi törődését. Bátran tesz lépéseket, nagyot is, mert nincsenek korlátok. Nagy mozgástér tárul fel előtte. Minden este úgy alszik el, hogy tudja, az ő élete egy hatalmas Isten kezében van. Ez az Isten nem megy csődbe, nem tűnik el! Szereti őt!

 

Kedves hallgató! Ma van az a tökéletes nap, hogy az életünk kormánykereket átadjuk Istennek. Lehet, hogy egyedül erre nem képes, ezért keressen fel egy olyan gyülekezetet, ahol segíteni tudnak ebben az elhatározásban. Lépjen ki a magányból! Ismerje be, hogy szüksége van olyan emberekre, akik már régóta élvezik Jézus szeretetét!