Kos
Csendes napra számíthat. Legalábbis az elején, mert a vége annál viharosabb lehet. Szilveszter lévén, ez nem is baj: szervezzen minél pörgősebb, ütősebb partit. Kalandra fel!

Bika
Nem kell minden kicsiségből nagy ügyet csinálni. Ha nem is minden úgy alakul, ahogy azt eltervezte, azért még szép estéje lehet. Csak jobban kell alkalmazkodnia, mint azt megszokta. Ha így tesz, kellemes lehet az évzárója.

Ikrek
Ez igazán az ön napja. Szervezőtehetségének hála, minden jól alakul, és rengeteg jó ismerősével töltheti a mai estét. Még, ha úgy is dönt, hogy otthon marad, sem fog unatkozni. Sokan váratlan vendégre számíthat ma este.

Rák
Kicsit gonoszkodó hangulatában találja az óév vége. Szerencsére, ezzel senkinek sem lesz ártalmára, de ma, mintha mindent ki akarna mondani, amit egész évben – vagy egész életében? – nem mert. Tegyen így!

Oroszlán
Egy elmúlt napokban történt találkozás emléke még mindig gyötörheti, de ne engedje, hogy ez egészen elvegye a kedvét. A mai nap a vígságé, és búfelejtésé, ezt ne feledje! Estére, a pezsgő buborékjaival együtt a gondja is elszáll.

Szűz
Veszekedéssel kezdeni a napot nem túl jó ómen az Újév hajnalán. A kicsi bajok, nem szabadna, hogy ennyire felidegesítsék. Próbáljon meg nagyvonalúbb lenni, legalább az élete párjával. Megéri a türelmet és a toleranciát!

Mérleg
Eredményes napot jeleznek a csillagok. Habár sok terhet felhalmozott az utóbbi időben, azért nem kéne, hogy mindet önerőből akarja megoldani. Ma egyezségre juthat a párjával a jövőt illető terveikben. És utána csak vigadjon!

Skorpió
Nagyon tevékeny, úgy látszik, még az év utolsó napján sem hagyja el a tettrekészség, a munka. Azért délutánra már ne tervezzen semmi teendőt, az év vége ne fakanállal a kezében érje. Különben nagyon megkeseredik a kedve.

Nyilas
Ma megpróbálja kibogozni magánélete összekuszálódott szálait. Nem veszélytelen vállalkozás: minden gubanc mozdítása fájó emlékeket hozhat a felszínre. A megbocsátás és feledés lehet a jó út, és közös borozgatás a közös borongás helyett.

Bak
A távolság csak felnagyítja azokat az érzéseket, melyeket – úgy hitte – már eltemetett magában. Ha van még út vissza, akkor talán érdemes felhívni a régi kedvest, de eleve reménytelen vállalkozással ne töltse a drága időt. Új év jön!

Vízöntő
Sok új és jó találkozás reményével kecsegtet a mai nap. Az utóbbi időben kissé akaratossá vált, most próbáljon meg felhőtlenül és felelőtlenül vigadni. Több örömöt talál, ha nem vár el semmit. És más is önben.

Halak
Egy kissé túlterhelt idegileg, talán ezért is alakult úgy, hogy kevésbé mennek jól a dolgai. A mai napot szentelje a lazításnak, a felhőtlen örömnek. A kedvese már alig várja, hogy elengedje magát a karjaiban.