K. Béla a saját háza tetején beszéd közben robbant fel. Éppen a szomszédasszonyt, Micikét leste meg a férfi a háztetőről, mikor az asszony észre vette és kiabálni kezdett vele. Természetesen nem hagyta annyiban a dolgot, kiabálni kezdett a hölggyel, és hangos szóváltásba keveredtek. Egy nagyobb levegővétel után az áldozat egyszerűen felrobbant. Az orvos szakértő a maradványokból megállapította, hogy a férfit szétvetette az ideg.  Micikét vallomása után hazaengedték a rendőrségről.

J. K. Rowling újabb Harry Potter rész megírásán töri a fejét, most azonban teljesen más stílusban. Kiszivárgott információk szerint az új részben Harry Potter visszamegy az időben, és 1983. október 18-án megfullad egy kuplerájban, mert nem kap inni. Az írónő sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az elejtett információkat, de annyit elárult, hogy soha nem látott mennyiségben fogja eladni az új kötetet. Ebből is látszik, hogy a magabiztossága máig töretlen.

Megszavazta a Parlament a jövő évi ülésrendet. Orbán Viktor a jobb első sor 1-es, Gyurcsány Ferenc pedig a bal első sor 1-es székén fog ülni jövőre. A megmaradt helyekre a színházhoz hasonlóan ezentúl jegyeket is lehet majd kapni, valamint bevezetik a bérletes üléseket is, melyekre minden politikust szeretettel várnak munkaidőben. Emellett az új ülésrendhez új ülések is tartoznak automata biztonsági övekkel, így az ülés alatt nem lehet felállni a székből.

Fejre állt a Csárdáskirálynő a Kossuth-téren, mert elfelejtette a szöveget. A vért akarta ezzel a módszerrel a fejébe vezetni, hogy jobban emlékezzen a memorizált mondatokra. Sikerült is neki, viszont arra jött rá, hogy vezetés közben elfelejtette megtanulni a szövegkönyvet, és ezért nem emlékszik. Elszégyellte magát, és elandalgott a helyszínről. Ezúton tájékoztatjuk a közönséget, hogy a mai előadás technikai okok miatt elmarad.

Kisiklott egy szarvasmarha a Marson tévézés után, mert megijesztette egy petárda. A tehenek a Marson csak síneken tudnak közlekedni. Szilveszter közeledtével nagyon gyakori az ilyen baleset a vörös bolygón, ugyanis a Földről a rengeteg petárda és tűzijáték robbanása egészen a Marsig elhallatszik. A Mars Szarvasmarha Kolónia vezetője nyílt levélben fordult a Föld országaihoz, hogy mérsékeljék a pirotechnikai eszközök használatát.

 

Időjárás

 

Az idei év utolsó időjárás-jelentése következik: Jó idő van, Köszönöm!

 

##audio:44##

 

Kovács Péter