Béla és a kisöccse épp a szilveszteri hurkát sütötték a konyhában, de a hurka szétrepedt és elterült a tepsiben. A testvérpár ahelyett, hogy szomorúan fogadta volna ezt az újabb csapást, inkább a fa tetején kezdtek el táncolni örömükben. A rendőrség és a tűzoltóság emberei még ezekben a percekben is próbálják letessékelni őket a kertben álló nyárfáról. Információink szerint a hatóság munkáját már pszichológus is segíti.

Füles Jakab szegedi lakosnak a 9-es trolin hirtelen megnőtt a lábkörme. Szemtanúk szerint a férfi épp stand-up comedy-t nézett mobilkészülékén, mikor üzenetet kapott. Ezt követően pár perc alatt mind két lábán 2 centit nőtt a körme. Az orvosok nem tudtak magyarázatot találni az esetre, és azt javasolták, hogy vágja le a körmeit ollóval. Felkerestük mindhárom mobilszolgáltatót, melyek egyhangúlag elhatárolódtak az esettől, és annyit mondtak, hogy semmi közük az egészhez.

Egy fiatal házaspár munka közben döntött arról, hogy felhagynak a munkával, és taxiba szállnak. Tettüket nem tudták megfelelően megindokolni. A férj csak utazgatni szeretett volna, míg a feleség, állítása szerint, ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy szántani menjen. Munkaadóik nem kívánták kommentálni az esetet, de azt mondták, hogy munkaügyi bírósághoz fordulnak, he nem sikerül megegyezni a fiatal párral. A házasokat elmeorvosi szakértő is megvizsgálta, és véleménye szerint az unalmas munka váltotta ki a meglepő viselkedést.

Disznóvágás közben akarta elhagyni férjét egy cipőárus hölgy. Az enyhén ittas férj viszont erről hallani sem akart, így elkezdte kergetni az asszonyt. Egészen a pincéig jutottak, ahol a feldühödött férj jól fenékbe billentette kedvesét, aki elvesztette egyensúlyát és hasra esett. Senki sem szenvedett sérülést, és utólag már ők is csak röhögni tudtak az egészen. A feleség viszont elmondta, hogy azóta tökéletes a házasságuk, és hogy soha nem volt még annyira boldog, mint az utóbbi napokban.

Eriggyhalaggy Köztársaság miniszterelnöke holnap Vásárhelyre látogat, és egy nagyszabású protokoll rendezvény keretében egy legyet fog lecsapni a Fekete Sas nagytermében. A szervezők azt mondták, hogy ez a kormányfő ötlete volt, mert saját állítása szerint sincs ki mind a négy kereke. A legnagyobb fejtörést most az okozza, hogy télvíz idején honnan szerezzenek a szervezők egy dél-afrikai döglegyet. Ha minden kötél szakad, mondta a főszervező, az elnök beleegyezik egy piaci légybe is, de cserébe egy évig nem lehet majd légyirtót forgalmazni Magyarországon.

 

Időjárás

 

Felhívjuk kedves hallgatóink figyelmét, hogy a menetrend szerint érkező hidegfront előre láthatólag 60 percet késik. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

 

##audio:43##

 

Kovács Péter