Józsi bácsi ismét nagy port szeretne kavarni a médiában. Állítása szerint vacsoraidőben zabot szokott hegyezni a Holdon. Az idős ember a hazugságvizsgálót is vállalta, melynek eredménye, hogy igazat mond. Orvosok is megvizsgálták, akik kiderítették, hogy a bácsi valószínűleg beverte a fejét, ezért vannak hallucinációi, amiket nem bír megkülönböztetni a valóságtól. Tavaly kéz- és lábtörésre panaszkodott, amikor megpróbálta felszántani a mágneses merőt.

Eközben Tepsis Rezsőné, született Kondér Aranka azt állítja, hogy ő 1 millió évvel ezelőtt süllyedt el a mosdóban, és most született újjá. Józsi bácsi után az orvosok az asszonyt is megvizsgálták, és kiderült, hogy a nő súlyos feltűnési viszketegségben szenved, mióta elromlott a TV-je. Az önkormányzat most gyűjtést szervezett Aranka részére, hogy megvehessék neki a legújabb plazma TV-t, hogy ne jöjjön ki többet az utcára. Emberi jogi képviselők szerint ez viszont sérti Kondér Aranka emberi méltósághoz való jogát.

Mó-Csing kung-fu világbajnok saját magát ütötte ki, mikor vattacukor készítés közben hasra esett tegnap este Kishomokon. A bajnokon nem maradtak fizikai sérülések, viszont lelkileg annál nagyobb kárt szenvedett.  Most azt fontolgatja, hogy visszavonul a sporttól, és vattacukor árusként éli le az életét. A bejelentés felkavarta a magyar és a nemzetközi sajtót. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy elmaradt még a Barátok Közt aznapi adása is. Mó-Csing nyilvánosan fog elnézést kérni mind saját, mind pedig a Barátok közt rajongóitól.

Vonat mögé ugrott egy disznó tegnap éjjel az algyői vasúti hídon. Azért a vonat mögé, mert nem szeretett volna meghalni, csak fel akarta hívni a figyelmet arra, hogy nem bírja tovább elviselni, hogy egy világjárvány a fajtájára nyomta a bélyegét. A sors fintora, hogy ugrás közben a sertés megcsúszott, és a Tiszába zuhant, ahol beleakadt egy arannyal teli zsákba. Kiúszott a partra, és azóta a napfényes Hawaii-szigeteken sütteti a hasát egy aranyozott disznóólban, mit sem törődve a többi sertéssel. Az itthon maradtak most demonstrációra készülnek, és követelik jussukat a zsákmányból.

Bárány Farkas székkutasi lakos bekerült a Guinness rekordok könyvébe. Ő az egyetlen ember, aki elalvás után is képes pislogni. A Guinness bizottság egyhangúlag szavazta meg a férfi bekerülését a 2011-es rekordok könyvébe. Mivel az új rekorder folyamatos szemkiszáradással küzd, ezért a 100 ezer dollár mellé egy évre elegendő műkönnyel is ellátták. Farkas, azóta nem csak az éjjeleket, hanem a nappalokat is pislogva alussza át. Szerettünk volna interjút készíteni vele, de csak horkolni tudott a telefonba.

 

Időjárás


Kedves rádiónézők! Most azt láthatják, hogy az innen közeledő hidegfrontból ezen a környéken bármikor eleredhet az eső. Ha pedig arra járnak, akkor feltétlenül öltözzenek rétegesen, mert hideg szél várható. A hőmérsékleteket pedig leolvashatják térképünkről. Köszönöm figyelmüket!

 

##audio:42##

 

Kovács Péter