Röhögő görcsöt kapott egy tini lány Kisteleken zuhanyzás közben. A válság miatt nem tudta ugyanis megvenni kedvenc tusfürdőjét és kínjában nevetni kezdett . A probléma ott kezdődött, amikor nem tudta abba hagyni a kacagást. Édesanya próbálta megnyugtatni de ő is csak röhögni tudott a szituáción. A kiérkező mentők a vidám társaságot kórházba szállították, ahol sikerült úrrá lenni a nevető rohamon. Mindketten jól vannak, ma este el is hagyhatják a kórházat.

A besenyő családból ismert Anti bácsi evés közben bezuhant a konyha asztal alá. Pista bácsi, látván az esetet, ki húzta apját az asztal alól, és jól leteremtette az idős embert. E közben Evetke szúrópróbát hajtott végre saját karján, hogy meg nézze a test vérét. Margit pellengérre állította az egész családot, mert nem tudnak viselkedni ebéd közben, de ezt a férj nem tűrte és jól fültövön csapta az asszonyt, aki agyrázkódást kapott. A rendőrség még vizsgálja az esetet, a nyomozás alatt nem adnak ki újabb információt.

Gyilkosság történt éjjel az omnibusz tetején. Egy férj nyakon szúrta feleségét, mert feltételezhetően félre lépet. A tragédia körülményeiről szinte semmit nem tudunk. Szemtanúk szerint a fel dühödőt férj egy villának látszó tárggyal nyakon szúrta feleségének látszó feleségét. A rendőrség szerint az áldozat régóta viszonyt folytatott a busz vezetőjével, ezt elégelte meg a férj, és ezért szánta el magát a szörnyű tettre. Az elkövető előzetes letartoztatásban van.

Mostantól az autóban is kávézhatnak a diétás nővérek. Így döntött a bíróság. Viszont feltételekhez kötve: nem lötyögtethetik ki a kárpitra, és csak azok fogyaszthatnak, akik nem szeretik a paradicsom. Ezzel azt akarják el kerülni, hogy a kávé és a paradicsom által okozott hasmenés ne eredményezzen fölösleges rohanást az utakon. A rendőrök még nem tudják hogyan lehet az új rendeletet betartani, de elképzelhetőnek tartják, hogy paradicsomlével fognak ellenőrizni az utakon.

Sírva fakadt egy örömlány tegnap a híd alatt, mert el fogyott a regimentje. A kétségbe eset lány nem tudja, hogy fogja eltartani magát ezután és most azon gondolkodik, hogy Kossuth Lajoshoz hasonlóan toborzásba kezd. Nem szeretne tovább a híd alatt lakni és sajnálni magát, ezért elindult az ország nagy városaiba, hogy szerencsét próbáljon. Eközben folyamatosan kapcsolatban van a helyi médiumokkal, így minden fontos eseményről be tudunk majd számolni.

Időjárás

Meleg front érkezik nyugat dél-nyugat felől a város fölé és 15 óra 10 perckor indul tovább kelet dél-keletnek. A front csak viharos széllel közlekedik. Az esernyőjükre kérem, vigyázzanak!

 

##audio:41##

 

Kovács Péter