Megnyalta mind a 10 ujját saját otthonában egy 40 éves bolti eladó i.e. 70-ben. Ez igazolják legalábbis a legújabb felfedezések. Régészek szerint a hölgy ezzel fejezte ki örömét, mert szerepelhetett a TV Shop-ban. Egyes leletek arra is engednek következtetni, hogy a férje ujjait is megnyalhatta. Néhány tudós szerint az ujjnyalogatás fontos érzelmi kifejező eszköz lehetett időszámításunk előtt.

Esze Delila filozófus szerint, ha szeretkezés előtt a liftben kitavaszodik, akkor nagy az esély rá, hogy a szeretkezni készülő pár megsüketül.  Az 50 éves egyetemi tanár 5 év 6 hónap és 13 nap néma elmélkedés után jutott erre a következtetésre. Bizonyíték ugyan még nincs az elméletére, de rádiónknak elmondta, hogy a kísérletek folyamatban vannak, továbbá figyelmezteti a párokat, hogy az intim együttlét előtt ellenőrizzék a liftben uralkodó évszakot.

A lápi pócok, ezentúl, iskolaszünetben a cetek gyomrában köhöghetnek, közölte az Országos Lápi Póc Egyesület vezetője. Azért volt szükség erre az intézkedésre, mert a cetek gyomrában sokkal biztonságosabb köhögni, így elkerülhető a lápi pócok retinájának leválása. Rádiónk azonban arról is tudomást szerzett, hogy az egyesület vezetője szerelmes lett a cetek királynőjébe, így érzelmek is segítették a döntést.

Az egyik Vásárhelyi kocsma pultos lánya jövőre az Antarktiszra költözik. Telefonon próbáltuk megkérdezni a hölgyet a döntéséről, de nem volt hajlandó nyilatkozni. Sajtóközleményében csak annyit írt, hogy elhúzza a belét, mert nyert a lottón. Arról, hogy mihez kezd majd, és tervezi-e a visszatérést, nincs információnk. Egyik közeli barátja is csak annyit árult el, hogy mindenki meg fog lepődni.

Egy magyar háziorvos hasmenés után fogott kezet Bill Clintonnal Kenyában. Az Egyesült Államok ex-elnöke ezután felkereste saját orvosait, akik megállapították, hogy Clinton továbbra is makk egészséges. A biztonság kedvéért azonban demagnetizálják az volt elnök hátsóját, hogy elkerüljék az esetleges kellemetlenségeket. A háziorvos csak annyit mondott, hogy nagyon sajnálja a történteket, és személyesen kér bocsánatot az érintettektől.

 

Időjárás

 

Nyugaton jobb, míg keleten kicsit rosszabb idők járnak. Akinek jó a hátszele, az még mindig jobban boldogul az életben, és ez így marad a továbbiakban is. A borús hangulatot estére pedig a derű váltja majd fel.

 

##audio:40##

 

Kovács Péter