Hozzávalók:
1/2 kg gesztenye massza
10 dkg teavaj
2 – 3 cl rum vagy csokilikőr
3 ek. keserű kakaópor
1 cs. vaníliáscukor
babapiskóta
1/2 liter tejszín
1 kiscsomagos zselatin

Elkészítése:
A gesztenyemasszát kikeverjük a puha vajjal, a vaníliáscukorral, kakaóporral. Kibélelünk egy nagyobb, vagy két kisebb őzgerincformát folpackkal, belesimítjuk a gesztenyemasszát, jól lenyomkodjuk. Rumos tejben megforgatott babapiskótával kirakjuk a tetejét. A zselatint kb. 1/2 dl vízben mikróban megmelegítjük, hogy feloldódjon, langyosra hűtjük. A tejszínt kevés cukorral, kemény habbá verjük, közben vékony sugárban hozzácsorgatjuk a zselatint. A kemény tejszínhabot rákanalazzuk a sütire, elsimítjuk és ennek a tetejét is kirakjuk a rumos tejben megforgatott babapiskótával. Hűtőbe tesszük dermedni 2-3 órára, de még jobb, ha egy éjszakára. Másnap kiborítjuk, lehúzzuk róla a fóliát és tejszínhabrózsával díszítjük.