Szerdán 18.45-kor az idei utolsó BB-liga-mérkőzését vívja a Pick Szeged hazai pályán a Balatonfüred ellen. A Szeged együttese újabb jótékony akcióra készül. A Pick december 18-án vasárnap 17 órakor a Bajnokok Ligájában Montpellierben lép pályára, ez lesz az év utolsó meccse. A szerdai bajnokit Mikler Roland betegség miatt kihagyja, Franciaországban nagy valószínűséggel már pályára léphet.

„Dobj egy plüssállatot!”

A hagyományokhoz híven idén is meghirdeti a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a „Dobj egy plüssállatot a gyerekekért!” akciót. Arra kérik a szurkolókat, hogy az idei utolsó hazai mérkőzésükre, a szerdai Balatonfüred elleni bajnokira vigyenek magukkal egy-egy plüssállatot, amelyet a szpíker jelzésére dobjanak a pályára a mérkőzés előtt.

2009-ben valósították meg először ezt a jótékonysági akciót, amellyel rengeteg játékot gyűjtöttek össze. Idén a plüssjátékokat a Csongrád Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat és Gyermekotthonok Igazgatóságának ajánlták fel. Szügyi János igazgató nagyon örült a megkeresésnek és elmondta, hogy szívesen fogadnak minden ilyen felajánlást.