Több lehetősége is van azoknak, akik szeretnének élni a végtörlesztés lehetőségével. A megoldás, ha saját tartalékaink terhére meg tudjuk váltani lakáshitelünket, vagy családi baráti segítséget kérünk. Másik kedvezőbb hitelből szintén kiválthatjuk a lakáshitelt. Vagy a devizahitellel terhelt ingatlan értékesítjük, és a vételárból egyenlítjük ki a végtörlesztést. A Fair-M Ingatlan Közvetítő Iroda munkatársai ebben is segítenek, és abban is, hogy a maradékból kedvező áron és feltétellel megtaláljuk ideális otthonunk.

A Fair-M Ingatlan Közvetítő Iroda soha nem vett részt devizahitelezésben, azonban számos esetben segített már megtalálni a legkedvezőbb lakáskölcsön lehetőségét ügyfeleinek.

Molnár Attila hangsúlyozta, hogy december 31. napjáig jelezhetjük, akarunk-e élni a végtörlesztéssel. Így szándékunkat idén jeleznünk kell! Ebből hátránya senkinek sem keletkezik, de, ha elmarad a bank felé ez a jelzés, akkor a későbbiekben még az esély sincs meg, hogy megszabaduljunk a devizahitelünktől.

A végtörlesztés hatására pici élénkülés tapasztalható az ingatlan piacon, de az árak nagyon alacsonyak most. Így akinek van pénze, könnyen találhat jó befektetést. Ebben is tud segíteni a Fair-M Ingatlan Közvetítő Iroda. Aki albérletbe szeretné kiadni ingatlanát, az ezzel járó nyűgtől is megszabadulhat, hiszen az ügyintézés terhét leveszik válláról. Továbbá bármilyen vitás ügyben, ha szükséges lakásunk értékének felmérése, akkor is fordulhatunk a Fair-M Ingatlan Közvetítő Irodához.

A Fair-M Ingatlan Közvetítő Iroda megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Szántó K. J. u. 102. szám alatt, az Alex Divattal szemben. Aktuális ajánlataikról a weboldalukon is tájékozódhatnak, melynek címe: www.fair-m.hu.

Török Anita