A Rock Karácsonyt annak idején Korom Ferenc, Cupa kezdeményezésére rendezték meg először, amiben Budai József nagy segítséget vállalt, de a Haverock zenekar tagjai is kivették belőle a részüket. Többször rendezték meg a kulturális központban, illetve vendéglátó egységekben, de most visszatértek eredeti helyszínükre a Birkacsárdába, itt 5. alkalommal tartják a bulit.

Karácsony első napján, azaz december 25-én 18 óra 30 perckor veszi kezdetét a Rock Karácsony. Elsőként Zsótér Evelin, akkusztikus koncertjét hallhatják, majd négy együttes következik. A vásárhelyi High Voltage, a helyi Motörazor, a herédi Holtidő, majd a szintén vásárhelyi Stratégia zárja a műsort.
Korom Ferenc 2008 után adta át a szervezői feladatokat Annus Sándornak, aki már az elmúlt években is sikeresen lebonyolította a sokak számára annyira várt bulit. `Mindig telt ház volt eddig, akárhol tartottuk` tudtuk meg a szervezőtől, aki maga is részese volt az összes Rock Karácsonynak eddig, és reméli, hogy most is sokan lesznek, 250-300 embert várnak.
A Holtidő együttest közkívánatra hívtuk meg, ők már negyedik alkalommal járnak a településen mondta Annus, aki hozzátette, hogy a csapat második lemezét idén adták ki.