Vendégünk beszélt nagyszüleiről, akik nagyon sokat dolgoztak életükben. Szénási Sándor és felesége Berta Erzsébet élték a maguk életét, nem sok lehetőség volt akkoriban szórakozásra. Nagyapja megjárta az I. Világháború poklát és sok sérülést szedett össze. A nagymama vezette a háztartást és ő végezte a ház körüli munkákat.
Nagyapa hirdető ember volt, aki egyenruhában dobolta ki mindazokat az eseményeket, amely aktuális volt egykoron a városban. A `60-as évek elején az Őszi Tárlatról is hírt adott, elmondta, a nagyszülők nem jártak orvoshoz – legfeljebb szemüveget írattak fel az orvosnál. Édesanyja Szénási Julianna, az egykori Kokron Gyárban dolgozott, majd a Hódikötnél csoportvezető lett, később pedig ipari tanuló oktatóként nevelte a szakma szeretetére a tanítványokat. Édesapja az egykori KIOSZ elnöke volt és több évig e minőségben dolgozott nyugdíjazása után is.
Három testvére van, József tanárember, felesége szintén pedagógus, Tamás nevű gyerekük tanárként, míg Péter fiuk építészmérnökként dolgozik. Sándor elmondta, feleségével 47 éve élnek harmonikus házasságban. Éva lányuk óvónő, két unokája Lujza művészeti egyetemen tanul, míg Kristóf grafikusnak készül.
Lánytestvére Patócs Anikó és férje dr. Csányi József. mindketten pedagógusok. Gábor fiuk gyógyszerész doktorként tevékenykedik, míg András a tanári pályán helyezkedett el. Gábor nős és egy unoka született Ádám, aki a babák boldog életét éli.
Életpályáját fotósként kezdte, majd a Hódiköt következett, ahol a reklám és a kiállítások alapjaival ismerkedett meg. Az egykori Porcelángyár következett, ahol már kiállítások és bemutatók szervezése volt a feladata, s mindezek marketingelése, menedzselése. Az országban szinte minden helyén megfordultak kiállítások vonatkozásában, de mint mondta számos európai és arab ország megismerte a gyár termékeit. Közben felsőfokú reklám és marketing szakot végzett a Marx Károly Tudomány Egyetemen.
A kiállítások mellet számos országban jártak feleségével, az európai rész megismerése után, jártak Észak-Afrikában, és kiemelte, amit ott láttak, felejthetetlen, örök élmény, ám élmény volt északon és a sarkkörön túl is.
Kiemelte: `Szerencsés ember vagyok, hisz életemben azt csináltam, amit szerettem és szeretek!`. Most tanítja a jövő szakembereit a reklám és marketing szakma rejtelmeire…