A Szolnoki MÁV FC II. látogatott vasárnap Vásárhelyre, a labdarúgó NB III. Alföld csoportjának utolsó, 15. fordulójában. A hazai pályán még veretlen Szűcs, edző ezen a találkozón mindképpen a három ponttal szeretett volna gazdagodni.
Ilyen hangulatban is kezdődött a mérkőzés, látszott, hogy győzni akar a HFC. Egy szöglet utáni kipattanót Antal Krisztián váltott gólra, 1-0. Nem sokkal később Domonkos Ferenc ugrott ki és növelte a kék-sárgák előnyét, 2-0. A szünetben nem változtatott Szűcs Róbert
A második félidő elején egy kicsit mintha felébredtek volna a vendégek, de ezt egy tetszetős Bartyik-Koncz-Domonkos játék után az utóbbi feledtette és megszerezte maga második, csapata harmadik találatát, 3-0. A fiatal támadó gyönyörűen emelt a hosszú felsőbe a tizenhatos sarkáról.
A gól után egy védelmi hibát kihasználva, szépítettek a vendégek, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő, 3-1. A vége előtt még Koncz és Domonkos is gólt szerezhetett volna, ez nem sikerült, így kétgólos hazai sikert könyvelhetünk el és győzelemmel zárta a szezont a HFC.
A mérkőzésen a kék-sárgák fiataljainak is lehetőséget adott Szűcs. Előbb Brízik-Bodrogi István, majd a 16 éves Szabó Csaba állt be csereként, akik életük első hazai NB III-as meccsüket vívhatták.
Hódmezővásárhelyi FC Szolnoki MÁV FC II. 3-1 (2-0)
HFC:Kovács Huszár (Brízik-Bodrogi), Bárkányi, Antal, Marton Koncz, Bartyik, Sipos, Potloka Kökény (Szabó), Domonkos (Horváth).
Gól: Domonkos (2), Antal ill.