A négy nap alatt 52 mérkőzést láthatott a publikum. Magyarországról 92 női bokszoló állt ringbe 36 egyesületből. A vásárhelyiek közül nyolcan vettek részt a megmérettetésen, összesen hat érmet szereztek, így érdemelték ki a legjobb egyesületnek járó kupát.
Vasárnap délelőtt, pontban kilenc órakor dr. Csötönyi Sándor, a Magyar Szövetség elnöke megnyitotta a döntőt, majd a Nemzeti Himnusz következett. Néhány perccel később Szalkai László, a Hódmezővásárhelyi Boksz Klub elnöke és Szalkai Edina, edző ajándékkal lepte meg a dr. Csötönyit.
09:22: Megkezdődött az első mérkőzés. Vári Lili – Böde Anita a ringben. 09:32: Megvan az első Magyar Bajnok! Egyhangú pontozással Böde Anita győzött. A következő összecsapás: Ancsin Katalin – Beri Krisztina. A mérkőzést Szalkai Edina vezeti.
09:45: Ez a mérkőzés is végig ment. Hatalmas összecsapáson vagyunk túl. Pontozással győzött, 4-1 arányban a budapesti KSI-s Ancsin Katalin.
09:46: A 48 kilogrammosok eredményhirdetése következik: I. hely: Böde Anita, II. Váry Lili, III. Taró Tekla (Hódmezővásárhely) és Barankai Virginia.
09:50: A nap harmadik fináléját Némedi Csilla és Vennes Dzsenifer vívja. A következő összecsapás már Csáki Éváé!!!
10:03: Nem bírtak egymással a felek, így a bírák dönthettek. A gyeváti Némedi Csilla győzött!
10:07: CSÁKI ÉVA következik, a piros sarokban. Az 57 kg-s fináléban a fővárosi Rácz Leila. A Hódtóiban zúg a HAJRÁ ÉVI! A vásárhelyiek üdvöskéje szenzációsan bokszol eddig, vége a második menetnek. A szünetben Kerekes János néhány instrukcióval látja el versenyzőjét, majd kezdődik a harmadik negyed. Továbbra is nagy a küzdelem, talán egy kicsit Éva van fölényben. A negyedik negyedben nem védekeznek, ütik egymást, de a vásárhelyi bokszoló tűnik jobbnak. Mégis kikapott, 3-2-re Rácz Leila a bajnok.
10:18: Újabb eredményhirdetés. 54-ban I. Némedi Csilla, II. Vennes Dzsenifer, III. Kecskeméti Imola (Hmvhely).
10:20: A Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke serleggel jutalmazza Szalkai Edinát, illetve Szalkai Lászlót. Továbbá a vendég kubai nagykövetasszony Soraya E. Álvarez Núnez-t is megjutalmazzák.
10:28: A 68 kg-ok döntőjében András Nikoletta és Szabó Beáta küzd.
10:42: Fájó szívvel megyünk az eredményhirdetéshez, hiszen Csáki Éva kategóriájában adják át a díjakat. Az első Rácz Leila, második a vásárhelyi Éva, míg két harmadik: Kovács Klára és Erdei Nikolett.
10:47: A 64 kilogrammos finálé következik. A ringben Papp Nikolett és Dobos Zsuzsanna. A fővárosi Nikolett győz, pontozással.
11:02: Már a hetedik meccs következik. Újabb megyei érdekeltség, hiszen a szegedi Nagy Bianka áll ringbe, ellenfele: Oláh Eszter. Mint eddig szinte az összes döntőben, itt is egyenrangú ellenfelek küzdenek. Bár jósolni már nem merünk, mivel Csáki Évánál is fordítva láttuk…szegedi arany, Nagy Bianka országos bajnok.
11:15: A 64 kg-os eredményhirdetés következik: I. Papp Nikolett, II. Dobos Zsuzsanna, III. Kozma Anita és Csejtei Csilla.
11:19: Kovács Mária – Nagy Tímea párharca jön a 75 kg-ok között. Nagy a hangzavar. A versenytársak barátok, családtagok őrjöngnek a Hódtóiban. Csattognak ám a pofonok, nagyon nagyot küzdenek a lányok. Hihetetlen mekkora meccset láthatott a publikum. A nap legjobban várt összecsapásán 11. bajnoki címét szerezte meg Kovács Mária.
11:34: A 69 kg eredményei: I. Nagy Bianka, II. Oláh Eszter, III. Süvöltös Renáta és Kozma Renáta.
11: 42: Már csak két finálé van hátra. Köztük egy szegedi és egy vásárhelyi. 81 kg-ban a szegedi Angeli Csenge a szorítóban, ellenfele Monostori Klaudia, az utóbbi győzött.
11:50: Elérkeztünk az utolsó döntőhöz. + 81 kilogrammban a helyi boksz klubtól Angyal Afrodité, Ipacs Patríciával küzd. Nagy a szurkolás a vásárhelyi öklözőnek, aki végül győz, Patrícia feladta. Minden jó, ha a vége jó, vásárhelyi arannyal zárul az Ob. Első lett a vásárhelyi Angyal Afrodité, második Ipacs Patrícia, míg harmadik Orbán Adrienn.
12:05: Az utolsó eredményhirdetésre került sor. A +81 kilogrammosok kategóriájában Égető Gyula, a Rádió 7 és a www. promenad.hu cég, és szerkesztőség vezetője adta át a díjakat. A szpíker Istvánként szólította a cég, és szerkesztőség vezetőt a díjak átadásához, de a közönség azonnal javított és Égető Gyulát kérték az eredményhirdetéshez.
Az első megszólítás után Égető Gyula meglepődve állt a felsorakozott versenyzők és a fotósok előtt, de a közönség javítását követően sikerült átadni Angyal Afroditénak a díjat, ami mellé a Rádió 7 és a www.promenad.hu által felajánlott 30.000 forint értékű vásárlási utalványt is megkapta a győztes.
12:11: A legjobb vásárhelyi öklözőt, azaz Csáki Évát különdíjban részesítették, majd a legeredményesebb csapatnak járó díjat is a Hódmezővásárhelyi Boksz Klub nyerte el.

Döntők:

48 kg: Vári Lili – Böde Anita 0:5
51 kg: Ancsin Katalin – Beri Krisztina 5:0
54 kg: Némedi Csilla – Vennes Dzsenifer 5:0
57 kg: CSÁKI ÉVA – Rácz Leila 2:3
60 kg: András Nikolett – Szabó Beáta 0:5
64 kg: Papp Nikolett – Dobos Zsuzsanna 5:0
69 kg: Oláh Eszter – Nagy Bianka 0:5
75 kg: Kovács Mária – Nagy Tímea 5:0
81 kg: Angeli Cserne – Monostori Klaudia 0:5
+81 kg: ANGYAL AFRODITÉ – Ipacs Patrícia I. menetben technikai KO.

Szombati eredmények
48 kg: Váry Lili (Vecsés)-Barankai Virginia (Várpaéota) p. gy. 5:0
Böde Anita (Edőcs István Box Club)-Taró Tekla (Hódmezővásárhely) p. gy. 5:0
57 kg: Erdei Nikolett (PVSK)-Csáki Éva (Hódmezővásárhely) p. v. 0:5
Rácz Leila (MTK)-Kovács Klára (Nyíregyháza) p. gy. 5:0
60 kg: Benke Sára (HRB)-András Nikoletta (TBS) p. v. 0:5
Jova Alíz (EÁS)-Szabó Beáta (UBC) p. v. 0:5
64 kg: Kozma Anita (HBC)-Papp Nikolett (MTK) p. v. 0:5
Csejtei Csilla (HVS)-Dobos Zsuzsanna (Soproni Gyevát) p. v. 0:5
69 kg: Oláh Eszter (Egri Sportiskola)-Süvöltős Renáta (Harangi SE) p. gy. 5:0
Kozma Beáta (HBC)-Nagy Bianka (Szeged) p. v. 0:5

További képek a frissített galériában!