Első lépésként válasszuk ki milyen színvilág illik otthonunkhoz, majd gyűjtsük össze a legfontosabb kiegészítőket. A karácsonyi hangulat már a kertben, az ajtóban kezdődik. Kihelyezhetünk ide is díszeket, fényeket, melyek bensőséges hangulatot teremtenek. Az ajtót kopogtatóval is díszíthetjük, az ablakba lógatott figurák, díszek igazán ünnepi hangulatot kölcsönöznek.

A különböző szobáknál használhatunk eltérő színvilágot, de az egyben levő terek esetében ugyanaz a szín fusson végig a díszítésben tanácsolja Schleiffer Judit. A fürdő szobát se felejtsük ki, ott is helyezzünk el egy pici jelzést, ami a szeretet ünnepére utal.
Ilyenkor érdemes lecserélni a terítőket, díszpárnákat, drapériákat. Ha a függönyt nem tudjuk lecserélni, akkor díszítsük fel masnival, függönyelkötővel.
Az asztalunkra tegyünk karácsonyi asztalterítőt, díszt. Ilyenkor a fényeknek nagyobb jelentősége van, mint máskor, használjuk bátran a mécseseket, gyertyákat.

Akár kellékeket, akár kész koszorút szeretnénk Advent alkalmából, megtalálhatjuk azt vagy a kiegészítőket az Édes Otthon Ajándék- és Lakberendezési Üzletben, mely Hódmezővásárhelyen az Andrássy út 3. szám alatt található.
Török Anita

Megosztom!
|