Vannak alkatrészek, melyek télen jobban igénybevettek, ezeket érdemes még az őszies napokban megnézetni. Természetesen az átvizsgálásba beletartozik az autóban lévő fagyálló és ablakmosó folyadék ellenőrzése, az hogy mekkora hőmérsékletig tartják meg fagyálló tulajdonságukat.
Ablakmosó folyadék esetén 15, -20 fokra kevert elegendő, fagyálló esetén 30 fokos legyen mondta el Ludesher Ádám. Ezt benzinkúton, autószervizekben néhány perc alatt le lehet ellenőriztetni.
Még a szezon elején érdemes átvizsgáltatni autónkat, hiszen bizonyos gumialkatrészek cseréje ekkor néhány ezer forintos, de hidegben könnyen tönkremehetnek. Egy-egy ilyen alkatrész, meghibásodik, a kár amit okoz több tízezer forintos is lehet.
Suzuki SUN-nál egy átvizsgálás csupán fél órát vesz igénybe, ráadásul aktuális akciójuk keretében ezt a Suzuki tulajdonosoknak ingyenesen elvégzik. A Suzuki Sun szervize reggel 7-től délután fél 4-ig várja az autósokat. A szerviz 8 és 17 óra között tart nyitva, Hódmezővásárhelyen, Szántó Kovács János utca 178. szám alatt.
Török Anita

Megosztom!
|