Gulyás Sándorné Icuka 15 éve működteti az Icuka Használtcikk Kereskedést. Mint elmondta, nagyon szeret emberekkel foglalkozni és lételeme a kereskedelem. A kettő ötvözeteként a használtcikkek vásárlásában és értékesítésében találta meg boldogságát. Hiszen emberekkel kell foglalkoznia.

Az Icuka Használtcikk Kereskedésben a lakberendezési tárgyak, bútorok, vázák, szőnyegek mellett porcelán ajándéktárgyak, használati eszközök is megtalálhatóak. Az árak pár száz forinttól pár ezer forintig terjednek, azonban szekrénysorokat már 15- 20 ezer forintért is vásárolhatnak. Gulyás Sándorné Icuka kijelentette: alkudozni kötelező! A célja ugyanis az, hogy elégedett, boldog vevő távozzon üzletéből!

Amikor valaki valamilyen tárgyát szeretné eladni és beviszi egy kereskedésbe, mindenképpen tisztítsa meg előtte! Hagyatékok felvásárlása, vagy felbecsültetése esetén pedig Icuka előzetes egyeztetés után házhoz megy!

Igazi kincseket lehet találni egy-egy ilyen kereskedésben. Akik szeretik és gyűjtik a régiségeket mindenképpen nézzenek szét!

Az Icuka Használtcikk Kereskedés megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Könyves utca 1/A. szám alatt. Telefon: 30/3399384.
Kodácz Csengele