Az elmúlt hétvégén a tavalyi címvédő Tököl otthonában kapott ki 2-0-ra a Hódmezővásárhelyi FC, a labdarúgó NB III. Alföld csoportjában. Most egy újabb nagy feladat vár Kökény Tamásékra, ugyanis az a Monor érkezik Vásárhelyre, amelyben több volt NB I-es labdarúgó is szerepel.
Tökölön nem azt csinálták a fiúk, amit kértem tőlük, így vereség lett a vége értékelte röviden az előző fordulóban lejátszott meccset Szűcs Róbert edző, akivel hazai pályán még nem szenvedett vereséget a HFC.
Azt szeretném, ha vasárnap délután ez így is maradna, és továbbra sem győznének le minket itthon fogalmazott a tréner, aki elmondta, hogy egyébként is jó a hazai mérlegük a kék-sárgáknak a Monor ellen, de mindezek ellenére egy igen nehéz találkozóra számít.
Több rutinos, volt első és másodosztályú labdarúgót is szerepeltetnek a vendégek gondolt Lengyelre és Erősre Szűcs Róbert, akik azért három pontot vár csapatától.
Potloka kisárgult, így ő biztosan nem lép pályára, míg Bartyik kisebb sérüléssel bajlódik, de valószínű vasárnapra már rendben lesz. Jó hír még, hogy a két meccsre eltiltott Bárkányi is visszatérhet a csapatba.
A találkozóra november 13-án 13 óra 30 perckor kerül sor a Vásárhelyi Stadionban.