Az egyesületből nyolcan Taró Tekla, Károly Dóra, Angyal Afrodité, Csáki Éva, Kecskeméti Imola, Mucsi Dia, Szalkai Klaudia, Zaka Edit áll majd ringbe a november 24-27. között tartandó Női Magyar Bajnokságon, melyet a Hódtói Sportcsarnokban rendeznek.
A lányok keményen készülnek, szinte minden nap van edzés kezdte beszélgetésünket Szalkai Edina, volt válogatott, háromszoros magyar bajnok ökölvívó, aki hozzátette, hogy hétfőn, szerdán és pénteken teremben vannak, kedden és csütörtökön pedig kondiznak, illetve úsznak, de most már hétvégenként is kell tréningezni.
Jelenleg átlagos edzéseket végeznek a bokszolók, de mivel már csak egy hónap van a versenyig úgy gondoltam, hogy most belendülünk egy kicsit, majd a bajnokság előtt lazítunk fogalmazott a tréner.
`Mindenki verhető, tehát verhetetlen ember nincs, de soha nem bízhatjuk el magunkat egy-egy küzdelem előtt. Én látom, hogy tehetségesek a lányok, bízom benne minél több érmesünk lesz majd` zárta Szalkai Edina.
Magyarországról az összes bunyós itt lesz, hiszen ez egyben egy válogató verseny is. A legjobbak bekerülnek a válogatottba és esélyük lesz kijutni a Londoni Olimpiára.