Cseri Tamás kijelentette, Nagy-György Anna elkövette a legnagyobb hibát, amit képviselő elkövethet, pártja érdekében szembefordult a választók érdekeivel. Úgy viselkedik, mint egy durcás kisgyerek, aki, ha nem tud építeni, szétrombolja mások játékát. A közgyűlés érdemi munkájához eddig sem járult hozzá, most pedig hasonlóképpen cselekedett, mint több mint 10 éve néhány politikai kör, aki úgy gondolta szembemenve a fejlődéssel, saját politikai érdekeiket érvényesíthetik. Ismert mi lett annak is kimenetele, fogalmazott Cseri Tamás. Végül elmondta bízik benne, a képviselőasszony belátja, pártjának sem lehet érdeke a város beruházásainak tönkretétele.

Benkő Zsolt, mint a településrész képviselője kiemelte, képviselő még nem okozott akkora kárt megnyilvánulásaival és azzal az agitációval, melyet az elmúlt hetekben végzett, mint Nagy-György Anna. Az 1 milliárdos beruházáshoz újabb 1 milliárd útépítésre, helyreállításra szánt fejlesztést akadályozott meg a képviselőasszony tevékenységével. Négy éve folyó munka, a város egyik legjelentősebb projektje szakadt meg ezzel. Benkő Zsolt hozzátette, nem lesz csatornázás, így megmarad a szippantás, mint lehetőség, mely esetenként akár a 30-40 ezer forintot is elérheti.

Egy képviselő bizalmat és felelősséget kap megválasztásakor, kezdte beszédét dr. Havasi Katalin, és nagy felelősség az, hogy a bizalmat építésre, vagy rombolásra használja e fel. Vásárhelyre az összefogás a jellemző, ha a közös és saját érdek is a fejlődést szolgálta, amellé odaálltak a lakók, legyen szó csatorna, járda, vagy útépítésről. Ezért nagyon sajnálja mindazokat, akik most is melléálltak, vagy szurkoltak egy külterületi településrész belterületté nyilvánításához. Dr. Havasi Katalin reményét fejezte ki, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom Vásárhelyi Szervezete és Nagy-György Anna kiáll a választók elé és vállalják a felelősséget tetteikért, és hogy visszaéltek a választók bizalmával.

Szombat Mihály