Hozzávalók:
25 dkg liszt
2 tojás
5 ek cukor
1 kk sütőpor
1 dl olaj
tej (amennyit felvesz a tészta, hogy ne legyen se túl sűrű, se túl híg)
tölteléknek bármi
A tetejére:
3 dl habtejszín
10 dkg étcsoki
10 dkg fehércsoki

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összekeverjük, és muffinpapírral bélelt tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben készre sütjük a muffinokat.
Közben az étcsokit gőz fölött megolvasztjuk, hozzákeverjük a habtejszínt és hűtőbe tesszük kihűlni.
A fehércsokit is felolvasztjuk, és olajjal kikent alufóliára teáskanállal kicsi csokit csurgatunk, és a kanál segítségével szellemet formázunk belőlük. Egy kis étcsokiból szemet és szájat készítünk nekik. Ezt is a hűtőbe tesszük.
Ha a muffinok kihűltek, az étcsokis tejszínhabos krémből habot verünk, és a sütik tetejére nyomunk belőle.
A szellemeket könnyedén le tudjuk venni az alufóliáról, és a muffinok tetejére ültetünk egyet-egyet.Jó étvágyat!