Az emberi test 70 százaléka víz, és az évek előre haladtával ez a vízmennyiség csökken. Ezért fontos a pótlása. De nem mindegy, hogy milyen folyadékkal tesszük. A tiszta víz, azon belül is a Pi-víz fogyasztása javallott mondta el a hódmezővásárhelyi Biocentrum tulajdonosa. Kispál László szólt arról is, hogy ha el vagyunk savasodva, nem kívánjuk a vizet. Ilyenkor lúgosítani kell. Legjobb a napot reggel 3 deci Pi-vízzel kezdeni. A napi fogyasztás mértéke a testsúllyal függ össze, 30 kilónként 1 liter. A Pi-víz többek között lúgosít, méregtelenít, a vért frissíti, az emésztőcsatornát kitakarítja, feltölt életenergiával és ellenállóbbá teszi a szervezeteket a betegségekkel szemben sorolta a műsor vendége, aki felhívta a figyelmet arra, hogy a különleges szűrőrendszerrel előállított, tisztított és csírátlanított víz fogyasztása 18,3 évvel meghosszabbítja az élettartamot.
Kispál László – Diviki Sándor műsorvezetővel beszélgetve – a napi C-vitamin bevitel fontosságát is hangsúlyozta. Hozzátette, ő maga 600 milligrammal kezdte, és végül 1200 milligrammban találta meg az ideális mennyiséget.
Visszatérve a Pí vízre, a Biocentrum tulajdonosa hangsúlyozta, hogy mi, magyarok a táplálkozásunk miatt nagyon savasak vagyunk, ezért is ajánlott az oxigénes-savas Pí-víz, amely jót tesz a szervezetnek, és ellenállóbbá teszi a betegségekkel szemben. Terhes anyáknak illetve szoptatós kismamáknak különösen javallott fűzte hozzá Kispál László.

Kokovai Péter