20 résztvevő volt jelen 7-57 éves korig. A taekwondósok mellett még részt vettek más harcművészeteket művelők is, pl: Kravmaga,Hapkido. Voltak továbbá 1-2-3.Danos Taekwondo mesterek is. A színvonalas és érdekes tréningen a résztvevők tanulhattak eséstechnikákat, pusztakezestechnikákat, pisztoly és kés támadások elleni védekezést, rövidbot használatot, földharctechnikákat.
Kitűnő hangulat jellemezte az edzéseket. Rengeteg pozitív visszajelzés volt. A helyi egyesület elnöke külön köszönetét fejezte ki az edzéseken tanultakért. Emellett Attilát meghívták, hogy a következő évben is vezessen ilyen tréningeket. Attila bármikor igent mond ilyen meghívásnak.
Attila elmondta, hogy számára meglepő és nagyon megtisztelő volt, hogy több személy aláírást kért tőle a saját övére. Volt olyan kislány, aki még rajzot is készített neki. A Hwarangdo Sportegyesület köszönettel tartozik a következő személyeknek, amiért ez létrejöhetett: Zsuzsa Szécsi, Haug Rudolf, Haug Lea, Haug Laura, Neubiberg Taekwondo Club.

forrás: Hwarangdo Sportegyesület