Az elismerés tárgya szám szerint 22 darab fénymásoló- valamint nyomtatógép volt, amelyet a PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft. ajánlott fel. Az algyői általános iskola egy Xerox típusú fénymásolót kapott egész éves kimagasló tevékenységéért.

A Junior Achievement Magyarország a Junior Achievement Worldwide tagja, amely a világ mintegy 124 országában 9,7 millió fiatalt képez évente. Az algyői iskola 1996-ban csatlakozott a JAM alapítványhoz. A gazdasági ismeretek elméleti oktatását és a diákvállalkozások koordinálását Hegyi Gabriella tanárnő látja el. Idén 5. alkalommal rendezték meg a Dél-alföldi Régiós Karácsonyi Vásárt.

A JAM kiemelten közhasznú non-profit szervezet 1993 óta van jelen Magyarországon, hazai munkatársakkal és hazai partnerekkel együtt dolgozik azon annak érdekében, hogy hidat képezzen az oktatás és az üzleti világ között. A JAM magyar kormányzati és EU támogatások igénybevételével, valamint szakmai partnerei, szponzorai segítségével működteti a szervezetet. A JAM célja elméleti és oktató programjaival hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar fiatalok kompetens, önálló és felelősségteljes vállalkozóvá váljanak, illetve felkészültségük minél inkább megfeleljen leendő munkáltatóik elvárásának.

Herczeg József
Polgármester

p>

Megosztom!
|