Kos: Igyekezzen ma diplomatikusan viselkedni. Ügyeljen arra, hogy mit mond a környezetében lévő embereknek, mert később nehezen javíthatja ki. Szórakozzon kedvesével.

Bika: Sok feladatot teljesíthet ma. Ha el akar érni valamit, azért tennie kell, méghozzá következetesen. Használjon ki minden lehetőséget, ami az útjába kerül.

Ikrek: Magánéleti vonatkozásban az észérveket most tegye félre. Az érzelem és értelem között nagyon nehéz megtalálni az arany középutat. Ma rutinfeladatait végzi.

Rák: Nagy mellénnyel akart szerelmi kalandba bocsátkozni. Csúnyán melléfogott. A Rákban haladó Mars hatására pánikba eshet, és kapkodni kezd.

Oroszlán: A csendes ősz vágyakat ébreszt. Csúcsokra repülhet. Adjon időt párjának, hogy megbarátkozzon újdonságszámba menő elképzeléseivel.

Szűz: Meglehetős letargiával veszi tudomásul, hogy vége a szép időknek. Pedig nem volt rossz a nyár. A hódításai ezt igazolják.

Mérleg: Nyugodt, de termékeny lesz a hét vége. Nem a munkahelyén keresi a boldogulását, hanem a “mellékesben”. Valamiből meg kell élni.

Skorpió: Nehéz döntés előtt áll. Ne aggódjon, ha úgy érzi, hogy nem sikerül hiánytalanul megfelelni az elvárásoknak. Nem sikerülhet minden azonnal.

Nyilas: Hirtelen magára szakadt belső magányosságában sok mindenre gondol. Meghányja-veti az elmúlt nyár történéseit. Eljátszik a gondolattal, mi lett volna, ha?

Bak: A bolygóállás kikapcsolódást, szórakozást, kellemes időtöltést ígér. Vegyen részt azokon a programokon, amelyekre meghívást kap, és baráti találkozást is fogadjon el.

Vízöntő: Számos program közül válogathat, azt fogadja el, ami a legjobban tetszik önnek, hogy jól érezhesse magát. Elsősorban saját vágyait teljesítse.

Halak: A hét végi napokon olvasson sokat. Fontos, hogy a munkájához kapcsolódó szakirodalmat ismerje, mert azokból kiváló ötleteket meríthet. Forrás: Astronet