Gyönyörű napsütés fogadta a horgászni vágyókat vasárnap délelőtt, ugyanis kilenc órára hirdették meg a kezdést. A kipakolást követően előkerült a zsír és a kenyér, egy kis reggelivel vendégelte meg a résztvevőket Pikali Sándor, akit egy éve keresték meg azzal az ötlettel, hogy szeretnének egy horgásznapot tartani.

Az elmúlt évben a rossz időjárás ellenére nagyon jó volt a hangulat mondta Tóth Károly a Vakok és Gyengénlátók Egyesületének hódmezővásárhelyi Körzeti Csoportjának elnöke, aki elárulta, hogy már nagyon várta a horgászrandevút, annak ellenére, hogy az elnök egy régi történet miatt ő már nem próbálkozik a pecázással.

Többen fenekes módszerrel próbálkoztak, de voltak, akik az úszós készséget választották. Kárász, törpeharcsa és ponty került partra vasárnap. A horgászás mellett a jó hangulat játszotta a főszerepet, de amíg a pecások próbálkoztak minél több halat a horogra csábítani, addig a bográcsban rotyogott az ebéd.

A mai napnak reméljük lesz folytatása jövőre is, hiszen nagyon fontos, hogy együtt tudunk eltölteni egy ilyen szép napot a természetben – mondta Tóth Károly.