Molnár Attila szólt arról is, hogy aki eladni szeretne, nem szükséges befáradni az irodába, elég egy telefonos időpont egyeztetés, melyet követően kimennek a helyszínre, és a részleteket személyesen megbeszélik. Az Ingatlanközvetítő Iroda bérbeadás és lakásvásárlás esetén is segít.

Ha valaki néhány hétig vagy hónapig bérelne egy lakás, arra is van lehetőség jelentette ki az irodavezető tulajdonosa. Hódmezővásárhelyen a tapasztalatok szerint a kis és olcsó lakásokra megnövekedett a kereslet. A nagy értékű ingatlanok ára pedig még inkább esett. Egy panellakás ára 7 millió forintról 5 millióra, míg egy 30 millió forint értékű családi ház ára 15 millióra csökkent.

A Fair-M Ingatlanközvetítő Iroda ingatlanfinanszírozással, értékbecsléssel, alkuszi tevékenységekkel, tanácsadással, költözködéssel és lakás-átalakítással is foglalkozik. Az irodát felkeresheti személyesen, Hódmezővásárhelyen, a Szántó Kovács János utca 102. szám alatt, telefonon: a 0662/647-105-ös számon vagy a www.fair-m.hu megújult honlapon.Olasz Mónika