Hevesi István beszámolójában elmondta, hogy ebben az évben több ellenőrzésen is átesett a Víziközmű Társulat, melynél mindent rendben találtak, de jelenleg is várnak egy eredményre. Mindezek mellett szintén idén, számlavezető bankot váltott a Társulat, hiszen a Kereskedelmi Hitel Bank elköltözött a településről, így a helyi lakosokat figyelembe véve szükség volt a bankváltásra. Mint ahogy arról már többször is beszámoltunk a Fontana Creditet választották.
A másik legfontosabb, ami történt eddig 2011-ben, hogy a lakosok a gazdasági válság ellenére is megteszik a befizetéseket, eddig több mint 200 millió forint érkezett a számlára. Továbbá a szennyvízberuházásról is szó esett. A második körös pályázatot augusztusban beadták, már a hiánypótláson is túl vannak, jelenleg várják az eredményt.
Zsótér Károly polgármester bejelentette, hogy levélben kaptak értesítést miszerint november 12-ig meg lesz az eredmény, ami azt jelenti, az eredeti határidő előtt egy hónappal korábban megkapják az értesítést.
Az előttünk álló évről terveiről is beszámoltak pénteken. A társulat életében nem terveznek változást, továbbra is a takarékosságra törekszenek. Remélik a következő év nyarán, illetve kora őszén megkezdődik az első kapavágás a településen és elindul a csatorna projekt kialakítása a településen, amit már nagyon várnak a helyiek.
Mindezek mellett Hevesi elárulta, hogy azok, akik még nem kötöttek Fundamenta Lakáskassza szerződést, azoknak továbbra is van rá lehetőségük.