Kos
Csodás napra ébred. Ami tegnap még elérhetetlen messzeségben volt, s oly távolinak tűnt, ma itt van szinte karnyújtásnyira. Ne habozzon, éljen a nagy lehetőséggel!

Bika
Szent Mihály hava önnek sikert hoz, hosszantartó szerencsés időszaknak néz elé. Most nem a logikát, hanem a megérzéseit helyezi előtérbe. Szerelem terén hallgasson a szívére.

Ikrek
Jó passzban van, és ez így lesz végig Szent Mihály havában. Ha most kockáztat, hamarosan látni fogja ennek előnyeit. Ne habozzon!

Rák
Ha nehéz volt a kapcsolat valamelyik rokonával, mert összevitatkoztak egy kis apróságon, akkor jobb, ha most békét ajánl. Vegye észre rokonának jó tulajdonságait is!

Oroszlán
Szerelme arra vágyik, hogy ezt a hét végét csakis neki szentelje. Ha ez önnek nem esik a nehezére, tegye emlékezetessé szeptember első napjait. Kellemes kikapcsolódást!

Szűz
Talán a tanévkezdés miatt, vagy azért mert a hét végén is dolgoznia kell, nem lesz türelme hozzátartozóihoz a következő napokban. Kevesebb idő jut családtagjaira, mint szeretné.

Mérleg
A hónap eleje olyan hangulatot hoz, amelynek hatására életének minden területén rendet akar teremteni. Ez a környezetére és az emberi kapcsolataira is igaz.

Skorpió
Párkapcsolatában átél néhány megrázkódtatást. Egy közös programon tartsa szemmel barátját vagy barátnőjét, nehogy lecsapja a kezéről a partnerét. Ha önnek jár ilyesmi a fejében, inkább hűtse le magát a strandon.

Nyilas
A Szűz-időszak lehetőséget ad arra, hogy magatartása a környező világ iránt kedvezően változzék. Jóllehet, ön erős akaratú, azért önbizalma lehetne nagyobb is.

Bak
Kirándulással vagy kiskerti munkálatokkal telik a nap. A gyermekek nagy kreativitással látnak a füzetek és könyvek bekötéséhez. Szerelmi életében tegyen mindent kedve szerint.

Vízöntő
Szeptember első hétvégéje kellemes lesz, tele új tervekkel és vágyakkal. Tartsa észben, vagy jegyezze fel azt, hogy mi mindent szeretne elérni. Az estét tegye feledhetetlenné.

Halak
A következő napok kiváló lehetőséget kínálnak kirándulásra vagy társasági összejövetelre. Új élményeket szerezhet, különösen szerelem terén, amely örömmel és boldogsággal telített.

Megosztom!
|