A pécsi banda koncertjén egy emberként hömpölygött a tömeg és torkot nem kímélve énekelték a régi és az új dalokat. Amíg a Nagyszínpadon a 30Y játszott, a fesztivál másik végében a Road, majd a Depresszió koncertezett. A közönséggel nagyon hamar megtalálták a közös hangot, volt hajrázás és metálvilla az előadás alatt.

A Malátabárban Sub Bass Monster őrületes koncertje után hasonlóan kiváló bulit csapott a Hősök gárdája, akik még a jól ismert Ákos dalt, az Ikont is előadták.

Nagy várakozás előzte meg a Belga koncertjét. Már a színpadra lépésük előtt skandálta az összegyűlt tömeg az Egy-két-há` kezdetű dalt. A srácok a szokásos lendülettel vetették bele magukat a SZIN életébe, aminek az lett az eredménye, hogy az őrjöngő rajongók majd szétbulizták az Aréna falát.

Türelmetlenül várták Kelis fellépését a Nagyszínpad előtt, aki bő 10 perces késéssel kezdte meg koncertjét. Az amerikai énekesnő, egy dobossal és egy dj-vel érkezett Szegedre. Az első dal után angolul köszöntötte a közönségét, de nem állt le érzelgősködni, pörgött a show tovább. Az R`n`B királynője a legújabb lemezének anyagán kívül a jól ismert slágerekkel is készült.

A Silent Disco-ban éjféltől a szegedi dj-k vették át a terepet. A betérők választhattak a dubstep és a drum & bass buli között. Természetesen szombat estére megtelt a Partfürdő összes színhelye, így egy igazi, nagy bulival búcsúztathatták a SZINezők a nyarat.Nagy Ágnes