A torony alól csak örülünk annak, hogy ilyen sok munka zajlik a városban, városlakóként néha bosszankodunk az elterelések miatt, de mindannyian bízhatunk abban, hogy szebb és élhetőbb belváros épül fogalmazott Hegedűs Zoltán.

A műsorban a belvárost megújító Tornyai és Agóra programról is szó esett, melynek keretében a múzeum, a templom, a dr. Rapcsák András utca és a művelődési központ is átalakul. A városban nem csak körforgalmak, hanem kerékpárutak is épülnek. Szilágyi Tamástól megtudtuk, a Kertvárosban a kerékpárutat érintő munkálatok már a vége felé közelednek, augusztus 31-i határidővel készre jelentette a beruházást a kivitelező.

Hódmezővásárhely középiskolái számára az idei nyár igen mozgalmas mondta a képviselő. A HISZK Gregus Máté Tagintézményén túl a Corvin Mátyás Szakközépiskola tankonyhája is költözik a Fekete Sas épületébe. Ha minden a terv szerint halad, szeptemberben már ott tudnak kezdeni a diákok.

A Városfejlesztési Csoport munkatársa elárulta, 2012 első felében a Jókai utcát is felújítják, és a Dél-alföldi Regionális Program részeként a belvízelvezető rendszer is megújul majd. Olasz Mónika