27 kilométert kell teljesíteni a túrán, a mártélyi tájvédelmi körzet területén, a Bodnár Bertalan oktatóközpontnál lesz a start és a cél is. Egyébként itt, akinek nincs kerékpárja, bérelhet is korlátozott számban. Érdemes terepkerékpárral indulni, de bármilyen biciklivel bárki részt vehet a megmérettetésen.

A szervezők, Hódmezővásárhely Önkormányzata, a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány és a Hungarian Flyers Kerékpáros Klub eközben a család aprajának is kínálnak programot, hiszen a Kalandpark nyitva tart, és ladikot, kenut is lehet bérelni. Emellett, hogy a gyerekek se maradjanak ki a kerekezésből, kerékpáros ügyességi verseny várja őket.

Kőrösiné Balázs Erikától megtudtuk, hogy személyenként 1000 forint a nevezési díj, ami csoportos, 10 fős jelentkezésnél 1 nevezés árával csökken. A nevezési díjból szeretnék a túráról visszatérőket melegétellel várni, illetve a fennmaradó összeg a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítványt támogatja.

Jelentkezni lehet 2011. augusztus 31-ig! A nevezés díja 1000 forint/fő, melyet utalással a 10200184-28114116-os számlaszámra `nevezés` megjegyzéssel, vagy a helyszínen lehet kifizetni! A nevezéshez a www.faragoprint.hu/nev_lap.doc nevezési lapot is ki kell tölteni!
Juhász Éva

Megosztom!
|