Kos
Váratlan élményben lesz része, ami egy mély barátság kezdete is lehet. Próbáljon a megérzéseire hallgatni. Estéjét szentelje bulinak, vidám társaságnak.

Bika
Szerencsés fordulat várható életében. Egy váratlan telefonhívás teljesen izgalomba hozza, s egyben örömmel tölti el. Mutassa ki érzelmeit, s bátran dicsérjen meg másokat.

Ikrek
Magánéletében szoros kapcsolatba kerülhet valakivel. Hallgassa meg az illetőt, ne szakítsa félbe mondandóját. Jó ízlésével hódít a mai összejövetelen.

Rák
A hónap közepén végre önnek is szerencséje lesz a szerelemben. Ez a szakasz sajnos nem tart sokáig, mert a hó végétől ismét nehezebb napok következnek.

Oroszlán
Levegőváltozásra vágyik vagy szervez egy gasztronómiai kirándulást a közelbe. Mindegy, végtére is nyár van. Lazítson!

Szűz
A gáláns, életvidám Szűz-jegyű szívügyekben is sikeres. Maradjon diszkrét, ne újságolja el hódításait, mert ellenérzést válthat ki másokban.

Mérleg
Egy elismerés megerősíti abban, hogy jó úton halad. Kiváló alkalma lesz eddig rejtve maradt képességeit megcsillantani.

Skorpió
Úgy tűnik, hogy egy újdonsült ismerőse nagy hatást gyakorolt önre. Ne élje bele magát a kapcsolatba mégse, nehogy később csalódnia kelljen.

Nyilas
Egy baráti kapcsolata miatt kényelmetlen helyzetbe kerül. Egészen meghökkentő ügy jut a tudomására.

Bak
Fogadja örömmel egy ellenkező nemű ismerőse figyelmességét! Régi hidakat ne égessen fel maga mögött, mindig legyen egy résnyi visszaút.

Vízöntő
Érzelemgazdag napokra számíthat. Amennyiben egyedülálló, most megtalálhatja a nagy szerelmet. Ha már van párja, kapcsolatuk elmélyül.

Halak
A telihold némi ingerültséget válthat ki. Próbálja magát elfoglalni apróbb házi- vagy kerti munkákkal. Egy jó olvasmány is magával ragadhatja.

Megosztom!
|