Ebben a hónapban 10 koncertre hivatalos a Lord zenekar mesélte Frenkie rádiónknak. A rock együttes 2010-ben jelentette meg utolsó nagylemezét Örökké címmel. A cím a zenekar terveire utal: örökké zenélni akarnak. Együtt.

A fiúknak nem könnyű összeegyeztetni a próbákat, hiszen ahányan vannak, annyi városban laknak. Így évente csak egy-két alkalommal gyakorolnak, de akkor 3 napos, maratoni próbákat tartanak.

A basszusgitáros korábban Oláh Ibolya zenekarában játszott, de már 6 éve zenél együtt a Lorddal legnagyobb örömére. Az átállás nem volt nehéz, hiszen Frenkie már gyerekkorától kezdve példaképként tekintett az együttesre, ismerte minden dalukat, így nagy megtiszteltetés volt a felkérés a basszusgitárosi posztra.

6 év alatt a rock együttes 3 lemezzel rukkolt elő. Nem erőltetik a dalírást: amikor új ötletük van, és megérnek a zenei gondolatok, akkor születik friss szerzemény.

Nagyjából másfél órás koncerttel készül a zenekar a Maroslelei Falunapokra, ahol a régi slágerek mellé néhány újdonságot is becsempésznek a fiúk a repertoárba.