Kos

Jó híreket kap egy rég nem látott barátjától. Estére kisebb buli van kilátásba, ahová ön is hivatalos. Fogadja el, legyen vidám, és a többieket is hangolja jókedvre növekvő Hold idején.
Bika
A növekvő Holddal együtt az ön lelkét boldogság hatja át. Legfontosabb, hogy vidám emberek vegyék körül, akikkel remekül elszórakozhat.
Ikrek
Az első negyedben járó Hold nyugalomra, pihenésre ösztönzi. Örömteli pillanatokat tartogat egy betoppanó jó barát, akivel jókat nevetgélnek, beszélgetnek.
Rák
Kellemes meglepetésekkel tarkított hét vége. Élete párja gyakorlatias, a kínálkozó lehetőségek közül a legjobbat választja családjának. Önnek csak követnie kell őt.
Oroszlán
Most nagyon el szeretne menekülni egy elérhetetlen, távoli, napsütötte szigetre. Egyik közeli társa az elérhetetlen helyett kidolgozott egy megvalósítható utazási tervet.
Szűz
A hétvégét rokonaik vagy barátaik társaságában töltik. Párja ragaszkodása és kényeztetése igazán jólesik önnek.
Mérleg
Nehezen találja helyét a világban. A hét végén bizonytalanság lehet úrrá a lelkén. Aztán egyszer csak megváltozik minden, felismerheti a lehetőségeit, amit a sors kínál.
Skorpió
Párja szeretné csak önnel tölteni napjait, de hol az otthoni teendői, hol az egyéb kötelességei akadályozzák meg ezt a tervet. Ne idegeskedjen!
Nyilas
Lehet, hogy egészsége nem valami rózsás, és az egyik baj vonzza a másikat. Váratlan események keresztülhúzhatják gondosan tervezett programját.
Bak
A Hold első negyedben jár, növekszik, s vele együtt az ön lelkesedése, jó kedve is. Most sok jó lehetősége lesz a baráti kapcsolatok ápolására, szórakozásra, vigasságra.
Vízöntő
Növő Hold idején sok öröm éri. Szokatlan üzenetet kap, s hirtelen azt sem tudja, hogyan is reagáljon rá. Szemlélje pozitívan a dolgokat, keresse mindennek a szép és jó oldalát. Jól fog dönteni.

Halak
Egy új ismerőse gyengéd érzelmeket táplál ön iránt. Amennyiben úgy érzi, hogy szabad a szíve mindkettőjüknek, akkor ragadja meg az alkalmat. Fájdalmat senkinek ne okozzon!

Megosztom!
|