A munkák nagy részét 2003 után a bérmunka tette ki, majd a válság idején Farkas Sándor ügyvezető igazgató úgy döntött, hogy kell egy saját termék. Ezt követően vegyes- és szalmatüzelésű kazánok tervezésébe kezdtek, melyek jó hatásfokkal hasznosítják a szalmát és a fát is. Vendégünk elmondta, 2009-ben egy nagyobb telephelyet vásároltak Békéssámsonon, ahol jelenleg is dolgoznak.

Farkas Sándor a kazántervezés mellett arról is beszélt, hogy a termékek nagy részét magánszemélyek vásárolják, de már több vállalkozó észrevette, hogy a papírokból is hőt nyerhet, így kazánra váltottak. Egy kétbálás szalmáskazánnal legalább egy 400 négyzetméteres üzletet fel lehet fűteni.

A Farkas-Farm Kft-nél személyre szabják a kazánokat, ez azt jelenti, hogy az elmenő, visszatérő csonkokat úgy helyezik el, ahogyan az, az illető fűtési rendszerének legcélszerűbb, de lehet választani ajtónyitásban, illetve abban is, hogy akarunk-e vizet az ajtóba. A vásárláskor tudni kell, hogy mivel akarunk fűteni, valamint, hogy mekkora légköbméter az, amelyet fel szeretnénk fűteni. Minden kazánt beüzemelve adnak át, használati utasítással és 3 év garanciával.

Amennyiben kérdése lenne, felteheti személyesen a telephelyen, Békéssámsonon, a Szabadság u. 121. szám alatt, illetve telefonon is: a 0630/228-58-71-es számon. Olasz Mónika