Kos

A hétvégi napok legyenek a vidámságé és a szórakoztató elfoglaltságoké. A nyári napsugár a természetbe csalogatja az embereket, ahol Ön is feltöltődhet új energiákkal fogyó Hold idején.
Bika
Az Ön lételeme a napsugár. Már attól boldog, ha feltöltődik a nap melegével, ha lebarnulhat az áldott napsugártól. Töltse hát szabadban a hétvégi napokat vidám társasággal.
Ikrek
Valaki hiú reményeket táplál Ön iránt. Vegye könnyedén a dolgokat, de ne bántsa meg az illetőt. Kapcsolódjon ki, menjen el a legközelebbi uszodába vagy folyópartra, érezze jól magát.
Rák
Valaki megvigasztalná. Ne higgyen öreg barátjának, mert tévútra vezetheti. Igaz, nem szándékosan, hanem csupa jóakaratból.
Oroszlán
Több szórakozásra vágyik. Örömökre született, most azonban kísérletet tesz arra, hogy komolyabbá váljék. Folytathatja azonban úgy is, hogy önmaga maradjon továbbra is.
Szűz
Családi problémák jelentkeznek. Az állóháború nem veszélyes, ellenben unalmas. Az unalom és a nyár viszont nem illik egymáshoz.
Mérleg
Kitartó párja a bajban is megértő. Soha nem hagyná cserben. Támogatása nélkül nehezen vészelné át ezt az időszakot.
Skorpió
Elvágyódó, délibábos hangulata fokozódik. Ön nem helyváltoztatásra képtelen, mint egy gomba. Semmi sem lehetetlen!
Nyilas
Érdekes programot szervez. Vendégeket hív, akiknek a maximumot adja. A folyadékpótlás változatos, élvezetes lehetőségeiről is gondoskodik!
Bak
A Hold az utolsó negyedben jár, és ez hirtelen hangulatváltozásokat idéz elő a Bakoknak. Fontos szerepet játszanak életében a barátok, a megszokott társak. Legyen hát velük minél többet.
Vízöntő
Az utolsó negyedben járó Hold feltölti energiával, vitalitással. Boldogan keresi barátai társaságát, akikkel a szabadban remekül szórakoznak, viccelődnek.
Halak
Kerülje a stresszt és a negatív beállítottságú embereket. Legyen ma vidám, felszabadult. Áldozzon időt a szeretteire, akik mindig várják és aggódnak Önért.

Megosztom!
|