Terjékné Kaposi Andrea a városi napközis tábor táborvezetője elmondta, a táborhoz bármikor lehet csatlakozni. Ehhez csak egy jelentkezési lapra van szüksége a kisgyermeknek, ami az iskolájukban kérhető, illetve egy érvényes egészségügyi igazolásra.

A táborban napi háromszori étkezésért 810 Ft-ot, csak ebédért 460 Ft-ot kell fizetni, a nyári közétkeztetési programban résztvevő gyermekek viszont mentesülnek az étkezési költségek alól. Ezen kívül minden más program ingyenesen áll rendelkezésre.

A szabadidő kellemes és hasznos eltöltésére rengeteg alkalmuk nyílik a tábor `lakóinak`. Minden nap húsz gyermek mehet strandolni, meglátogatják a mentőállomást, szervezett vetélkedőkre várják őket az Emlékpontban, bekukkantanak a tűzoltósághoz, érdekes foglalkozásokat szerveznek a könyvtárban, valamint minden pénteken, matinén vesznek részt a moziban.

Ha mindez nem lenne elég különböző vetélkedőket is rendeznek hétről hétre, lesz énekverseny, aszfaltrajz verseny, ügyességi váltók, valamint több kerékpáros kirándulás is.

A nyári tábor 70 fővel indult, de a folyamatos jelentkezések miatt mára már elérte a 80-at a résztvevő gyermekek száma.

Szombat Mihály