A rendezvény szülői értekezlettel kezdődött, ahol fél éves értékelésen túl a 2011/12 év várható változásai, időszerű kérdések szerepeltek. Változni fog a tagsági díj, növelni fogják az edzések számát és átalakulnak a csoportok.

Az évzárón megköszönték a kiöregedett játékosok Korom Olivérnek és Pálinkó Tamásnak az öt éves játékát. Jó focista és jó tanuló kitüntetést kapott Ugrai Bendegúz, Bereczki Mihály Patrik, Szombathelyi Brúnó és Keresztes Bertalan. Rajtuk kívül még hat focista ért el kitűnő bizonyítványt.

Ezt követte 13 óráig tartó gazdag sportműsor. Örömteli volt nézni a Családi négypróba részvevőinek lelkes küzdelmét, az 50 méteres váltófutást, célbadobást, célbaugrást és a sport totó tesztlap kitöltését. A sportos család vándorkupát a Berta család vihette haza mondta Gyarmati Mihály elnök.

Óriási ováció mellett játszottak az U 7, U9 és az U 11-es gyermekek anyukáiból kialakított csapatok. A hármas tornát a legidősebbek anyukái nyerték. Nagy várakozás mellett kezdődött az Edzők- Apukák mérkőzése. A tartalékos edzők csapata kitett magáért, meggyőző aránnyal nyerték a fő mérkőzést, de az apukák is sikerélménnyel nyugtázták a 10 perces hosszabbításban elért eredményüket zárta az elnök.