Fényáteresztő és sötétítő függönyök közül is választhatunk a Diego Áruházban, és már találhatunk 200 forint körüli értékűt is. A döntést meghatározhatja az, hogy ki hogyan rendezte be az otthonát, milyen bútorai vannak, hiszen az otthonunk keretét a függönyünk adja mondta vendégünk.
A Diegoban miután a vásárló megadja a függönykarnis méretét, az áruházban méretre is szabják a terméket, kivasalják és szegőzik, már a behúzóból is rengeteg típust lehet találni. Ebben a hónapban fél áron, 50 százalékkal kedvezőbb áron varrnak, az üzletben vásárolt termékek esetében.
Oskovicsné Virág-Kis Helga a sötétítőkkel kapcsolatban elárulta, van, aki dekorációnak használja, míg mások sötétíteni szeretnének vele. Tudnak olyan terméket is mutatni, mely egy redőnnyel azonos. Az anyag közé fekete szálakat szőnek, így teljesen lesötétíthetjük a lakást, és még világosabb színű függönyt is választhatunk.
A Diego Áruházban, Hódmezővásárhelyen, a Lánc utca 5. szám alatt nem csak vásárolhat, hanem felújításhoz szükséges tanácsokkal is ellátják. Az üzletben a padlószőnyeget a vásárló kérésére méretre szabják. A parkolás ingyenes! Ha kérdése lenne, hívja a 0662/244-777-es telefonszámot.
Olasz Mónika