Győzelemmel szeretne búcsúzni, és megköszönni az egész éves szurkolói támogatást a vásárhelyi együttes. Ez nem lesz azonban könnyű, hiszen a Fehérvár sem ígérkezik könnyű falatnak. A két csapat néhány hete már összecsapott a rájátszásban, akkor a székesfehérváriak örülhettek.

Nem lesz könnyű dolgunk, de mindenképpen sikerrel szeretnénk elköszönni a közönségünktől, akik a nehéz pillanatokban is mellettünk álltak nyilatkozta a Vásárhely továbbra is sérüléssel bajlódó, de a játékot már vállaló kosarasa Vas Péter. Sajnos nem úgy sikerült ez az évad, ahogy terveztük, hiszen a döntő meccseken nem úgy jött ki a lépés, ahogy szerettük volna, emellett egy borzalmas sérüléshullám is lecsapott ránk. A legponterősebb vásárhelyi hozzátette: nem fogják könnyen adni magukat, hiszen a sok vereség után már nagyon ki vannak éhezve a sikerre.

Úgy tűnik tehát, hogy izgalmas meccsre van kilátás szombat este 18 órakor a Hódtóiban, ahol tehát a 2010-11-es bajnokságban utoljára lép pályára az EnterNet Kosársuli. A belépés továbbra is ingyenes!

Megosztom! |